Bio Alenka – Nederlands

Ik ervaar mezelf als een bewuste ontdekker van de natuur, als onderzoeker van mezelf als onderdeel van de natuur, en van het zoeken naar harmonie binnen en buiten.  Ik studeerde toerisme met de wens om de schoonheid van Moeder Aarde dichter bij zoveel mogelijk levende wezens te brengen. Ik ben opgegroeid in een klein dorp, Dolenje vas in een natuurlijke omgeving, omringd door flora en fauna, bergen en beren, waar wijsheid nog steeds wordt doorgegeven van generatie op generatie.

Jaren geleden wilde het Universum dat ik de oude kennis en wijsheid van onze grootmoeders en mijn eigen ervaringen op papier bracht. Het boek “Simple Guidelines for Organic Gardening” dat daaruit is voortgekomen is nuttig voor een breed publiek. Ik heb mijn kennis van ecologie verbeterd met vele leraren binnen de permacultuur, zowel thuis in Slovenië, als in de wereld daarbuiten.

Op het gevoel van mijn intuïtie werd ik ook gedreven door nieuwe kennis op het gebied van het onzichtbare, vooral het functioneren van de energiewereld. Foster Perry en Kristos Tsompanelis hebben me de weg gewezen naar zelfgenezing, Avigal Mor om contact te maken met mijn innerlijke godin, en Sasha Cobra opende de weg naar de krachtigste energie ter wereld – de seksuele energie als hulpmiddel voor genezing en manifestatie. Ik testte eerst alle verworven nieuwe kennis en ervaringen over mezelf, waarna ik een logische upgrade maakte met onze oude kennis en wijsheden. Ik gebruikte vooral de natuurlijke cycli die de natuur en ons lichaam beheersen, de planten die ons omringen, om het grootste mogelijke effect op de harmonie van mijn lichaam en geest hier nu te hebben, in het huidige moment.

Het laatste tweejarige programma van Savina Atai – Five Women Inside Me – Golden Tigress, gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde, heeft als een gouden kers bovenop al mijn gedrag in het verleden gewerkt. Ook na deze tweejarige studie wilde ik het eerst op mijzelf toepassen. Mijn overdreven tot uitdrukking gebrachte Godin van Genezing in mij – altijd de verzorgster voor anderen te willen zijn – heeft me in het verleden veel uitgeput en me bijna op het punt van een burn-out gebracht. De godinnen wijsheid van Zlate Tigrica (de gouden tijgerin) is letterlijk mijn uitweg geweest om van een beperkte vrouw in de maatschappij te mogen opbloeien naar de Godin met de 5 vrouwelijke eigenschappen, waardoor er balans en harmonie is gekomen.

Met liefde en passie geef ik nu mijn kennis en ervaringen door aan andere godinnen, omdat het voor moderne vrouwen van het grootste belang is om een evenwicht te vinden tussen alle godinnen in ons (The Magical, The Visionary, The Magnetic, The Queen, and The Healer).

Dit stelt ons in staat om ons vrouw-zijn op hogere frequenties te laten vibreren, te weten hoe we ze kunnen en moeten gebruiken wanneer we ze nodig hebben, en weten hoe we die minder aanwezige aspecten van de vrouw kunnen ondersteunen wanneer ze deze ondersteuning nodig hebben. Hoe meer we voor de chronologie in ons vrouw-zijn zorgen, hoe meer overvloed ze ons brengen in alle aspecten van ons leven. Alles wat we nodig hebben zit in ons.

 1. Healing Woman – De Genezer, verantwoordelijk voor uw gezondheid
 2. Magical Woman – De Magische vrouw, verantwoordelijk voor het verbinden met jezelf
 3. Magnetic Woman – De Aantrekkelijke Magneet, verantwoordelijk voor partnerschappen
 4. The Queen – De Koningin, verantwoordelijk voor je overvloed
 5. Visionary Woman – De visionair, verantwoordelijk voor je carrière

In mijn huidige werk, of het nu in workshops voor vrouwen is of het bezoeken van de heilige plaatsen tijdens onze reizen, gebruik ik ter ondersteuning de specifieke vrouwelijke frequenties van stemvorken, zelfgemaakte kruiden, etherische oliën, aura sprays en massage-oliën naar eigen recepten, om bepaalde trillingsfrequenties te verhogen, om mijn eigen werk te ondersteunen, en daarmee jouw groei, doel en/of heling te ondersteunen.

Als je het gevoel hebt dat mijn frequentie resoneert met die van jou en denk ik je kan geven wat goed voor jou is of dat mijn ervaringen en werkwijze jou ook meer harmonie zal brengen, dan ben ik er… ook voor jou!

Alenka Henigman

 

Alenka Henigman is mainly connected with nature, but through the soft feminine energy she will be able to contribute to the Sacred Feminine energy and Divine Feminine Coaching during her journey… In daily life she is busy with her 2nd passion: Healthy living water!
Not only through the sources in nature, but also with her company Revitana 12, she distributes living water energizers throughout the world.

We invite you to this special 8 day Sacred Feminine Tour in Herzegovina where Alenka will guide you through your divine feminine energies, with the 5 elements of the feminine body, with pechoti healing, with exercises and phonophoresis, on the most Sacred Feminine places from Herzegovina , Croatia and Slovenia.
Visit and discover sacred places of ancient civilizations
Join meditations and Belly Breathing
Discover your own feminine qualities and abilities
Enjoy a journey with like-minded women – because sharing is caring!

Alenka speaks Slovenian, Croatian, Bosnian and English, so all wishes regarding diet, nutrition and allergies can be translated. More importantly, Alenka speaks the language of “Love”, both verbally and non-verbally.

2 Comments
 1. super, ne kužim dutch lingva ali izgleda super (barem ti 🙂 )
  uživaj
  Klijo

 2. nikako te pronaći, nadam se da si ok 🙂

Leave a Reply