Dragon & Dolphin Unity Tour, June 2021

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dragon & Dolphin Unity Tour, June 2021

20/06/2021 - 27/06/2021

€877,00
“Weinig mensen weten dat Ljubljana is gebouwd op zeer krachtige Ley Lines, zo krachtig en uniek dat ze nog steeds Dragon Lines worden genoemd. Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië is in feite een oude site van de Bogo Mila, de Ancient Ones die heersten over de aarde vóór de heerschappij van de mens.”

Draken symboliek is daarom één van de onderdelen die centraal zal staan tijdens de Dragon & Dolphin Unity tour door Slovenië! In het Westen symboliseert een draak (zmaj) het kwaad uit de oudheid, maar in het Oosten vertegenwoordigt het wijsheid, spiritualiteit en bescherming – iets aangenamer. Het symboliseert ook kracht en moed. In Slovenië zijn er veel mythen en legendes die verband houden met draken. De Draak werd trouwens een echte mascotte en het is het symbool van de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana. Er zwermen overal draken: er zijn 4 grote en 16 kleine groene draken op de Dragon Bridge, op het wapenschild van Ljubljana, en ze verbergen zich ook op de gebouwen en andere bruggen.
“Een van de vele legendes hier is dat als een maagd over de Dragon Bridge loopt, de draak met zijn staart zal zwaaien”… We zijn benieuwd!
 

Door geheel Slovenië zullen we de drakenenergie en de krachtige lijnen kunnen volgen, zelfs tot in Strunjan (aan de kust), waar de drakenlijn het energetisch Dolfijnen-centrum ontmoet… een ervaring die je beslist eens moet ervaren in je leven!

Daarnaast zal deze Dragon & Dolphin Unity Tour je de schoonheid van Slovenië laten zien: naast alle natuurschoon, bossen, meren en bergen, geven we veel aandacht aan de thema’s: Eenheid, Samensmelting en de energie van onbaatzuchtige liefde!

 

 

Reisprogramma / Travel Program:

Dag 1: Nadat we zijn ingecheckt in ons hotel, nemen we je mee naar Rakov Škocjan, het fenomeen van de natuurlijke bruggen in de natuur… In deze magische omgeving ontdek je dat zelfs moeder natuur in staat is om natuurlijke verbindingen te creëren!
Optioneel: Bij een vroege ochtendvlucht gaan we vervolgens naar Cerknica lake & Slivnica mountain, de plek die nog steeds de coven van de wijze heksenbijeenkomsten herbergt.

Dag 2: Op deze 2e dag nemen we je naar ‘The field of living energies’ in Tunice. Hierna een kort bezoek aan de imposante kerk van Sv. Ane, en tenslotte naar de zuivere bron van ‘Kamniška bistrica’, waar je alles wat jou niet langer dient in liefde mag laten gaan.

Dag 3: We gaan richting de Sloveense kust… Strunjan, Piran & Portorož. Slovenië staat bekend om de krachtige drakenlijn die vanuit de hoofdstad Ljubljana naar de kust voert. Op een 2-tal plaatsen, te weten Strunjan & St. Bernadine ontmoet de drakenlijn het centrum van de dolfijn-energie, de ideale plaatsen om de vrede in jezelf te verwelkomen.
We eindigen deze dag in Portorož, letterlijk vertaald: »Harbour of Roses« …Een thuishaven vol rozen en natuurlijk een Italiaans ijsje op de boulevard met zeezicht: Wat hebben we nog meer te wensen?

Dag 4: Nadat we de vorige dag op zeeniveau zijn geweest, gaan we vandaag de grote hoogtes opzoeken in het Noorden van Slovenië: De Vršič Bergpas! We gaan omhoog aan de noordkant in de mannelijke energie, we maken een stop bij de ‘Ruska Kapel’ en dalen af aan de zuidkant in de vrouwelijke energie om de ‘source of Soča river’ te bezoeken…
Deze dag staat in het teken om de harmonie te vinden tussen het mannelijk en vrouwelijk principe in jezelf en deze met elkaar te verbinden.

Dag 5: We bezoeken eerst de meer dan 90 meter diep gelegen ‘Škocjanska caves’, een natuurlijk fenomeen van grotten met een ondergrondse rivier die vanuit 7 bovengrondse rivierbronnen, door de ondergrondse grotten uiteindelijk naar open zee gaat… een korte kennismaking met Agartha, de binnenaarde!
Het middagprogramma wordt nog nader ingevuld

Dag 6: We nemen je mee naar een afgelegen ‘Maria Magdalena-kerkje’, op de top van een heuvel en verbonden met een 2-tal lager gelegen grotten. Na een bezoek aan het kerkje wandelen we in stilte naar beneden, door bospaden, natuur en wonderbaarlijke omgeving…
Beneden aangekomen bezoeken we 2 grotten: 1 droge grot in het reliëf en de energie van Maria Magdalena, en de andere grot waarover een sereen watervalletje stroomt.

Dag 7 :  We bezoeken ‘Lake Bled’ om een wandeling rondom het meer te maken: Bled, de plaats die bekend staat om vreugde, liefde en romantiek. Een straatbeeld dat gevuld is met paardenkoetsjes op de weg, gondeliers op het meer, en nieuwsgierige bezoekers van het eiland: Blejski otok. Indien mogelijk – afhankelijk van beschikbaarheid – doen we een boottocht naar het energetische eiland, Blejski Otok, waar heilige geometrie, een oude kerk, en veel meer te ervaren is.

Dag 8 – Ljubljana & the Dragon Bridge is een optie indien we een late middag-vlucht hebben. We checken in ieder geval uit, we verlaten onze kamers en het hotel om richting luchthaven te gaan. Indien we een vroege vlucht hebben, dan vervalt Ljubljana & the Dragon Bridge niet! Wanneer de meerderheid van de deelnemers Ljubljana wil bezoeken, dan passen we dit eerder aan in het programma.

Persoonlijke Begeleiding & Reisleiding:

John Jagadiël Breukels is in het dagelijks leven personal- & bewustzijns-coach, life & love-coach en oprichter van zowel Be You (life-changing), Light Miracles en Inspiratiereizen. Met passie voor de Balkanlanden, zoals Bosnië Herzegovina, Kroatië, Monte Negro, Servië en Slovenië, leidt hij je naar alle mystieke krachtplaatsen tijdens deze reis.

Alenka Henigman is vooral verbonden met de natuur, echter door haar zachte vrouwelijke energie zal zij tijdens de reis kunnen bijdragen in de Maria Magdalena energie, en de Divine Feminine Coaching… Alenka spreekt Sloveens, Kroatisch, Bosnisch en Engels, dus alle wensen met betrekking tot dieet, voeding en allergieën kunnen worden vertaald

Meer weten over ons? Lees dan HIER even verder…

 

Dragon & Dolphin Unity
8-days Slovenia

Full Price: € 999,00
Early Bird: € 877,00*

Early-bird rate is valid till December 31, 2020

Included in the price above:
– All hotel nights based on shared room.
– An extensive breakfast every morning.
– Welcome dinner on the day of arrival in a special magical location
– Entrance fees, excursions and guides in special places
– Transport Excursions to sacred places, energy points, waterfalls and sights.
– Personal guidance for spiritual and intuitive development in the feminine energy by Alenka Henigman
– All facilities, transportation on site, mediation and translations in the relevant country

* The above price is based on 2 people per room. Surcharge if staying in a single room is desired € 19.50 per night.

It is also possible to fly with a direct flight from Amsterdam (Schiphol) to Ljubljana, at an Early-Bird rate!

Dragon & Dolphin Unity
8-dagen Slovenië

Full Price: € 999,00
Early Bird: € 877,00*

Early-bird rate is geldig tot 31 december 2020

Inbegrepen in bovenstaande prijs:
– Alle hotelovernachtingen, op basis van gedeelde kamer.
– Elke morgen een uitgebreid ontbijt.
– Welkomstdiner op de 1e dag in een bijzondere magische locatie
– Toegangsprijzen, excursies en gidsen op bijzondere plaatsen
– Vervoer Excursies naar krachtplaatsen, energiepunten, watervallen en bezienswaardigheden.
– Persoonlijke begeleiding voor spirituele en intuïtieve ontwikkeling in de vrouwelijke energie door Alenka Henigman
– Alle faciliteiten, vervoer ter plaatse, bemiddeling en vertalingen in het betreffende land

* Bovengenoemde prijs is op basis van 2 personen per kamer. Toeslag voor een eenpersoonskamer is € 19,50 per nacht.

Mogelijkheden ook met een direct vlucht van Amsterdam (Schiphol) naar Ljubljana te vliegen, tegen een Early-Bird tarief!

 

Details

Start:
20/06/2021
End:
27/06/2021
Cost:
€877,00
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,

Organizer

Balkan Inspirit
Phone:
+31646294809
Email:
info@balkaninspirit.com
View Organizer Website

Venue

Slovenia
Celovska cesta 185
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map