Loading Events

« All Events

Sacred Essences of Magdala – Slovenia

June 18 - June 25

€1.055
De Sacred Essences of Magdala door Slovenië, inclusief een 7-daagse cursus met workshops en activiteiten, op de mooiste en meest adembenemende krachtplaatsen van het enige land ter wereld waar ‘love’ al in de naam zit.

DE ACTIVITEITEN & WORKSHOPS: »DE 7 ESSENTIËLE DIAMANTEN VAN MAGDALA«
De Bijbel is stellig dat Maria Magdalena bezeten was door zeven demonen, ofwel de 7 zonden waarvan ze bevrijd moest worden. De activiteiten van die demonen in haar lichaam werden nooit onthuld… en wat ons betreft is dat ook niet belangrijk.
Ieder mens heeft 7 chakra’s… Interessant genoeg om nader te bestuderen! Elk Chakra regeert een systeem van leven: Wortel is veiligheid, Sacraal is seksualiteit/relaties, enz. Elk Chakra kan, wanneer het uit balans is, een grote last op je leven leggen.
Als ons wortelchakra uit balans is, kun je je erg onderdrukt voelen en alsof je niet de controle hebt, in angst leeft, afhankelijk van de disbalans in het chakra. Wanneer ons Hartchakra uit balans is, kun je geen liefde voelen, je demoniseert alleen mensen. Het is net als de 7 dagelijkse zonden, ze hebben ook betrekking op de chakra’s, en belangrijker nog: De kwaliteit en vreugde van jouw leven!

Tijdens de Sacred Essences of Magdala laat Alenka Henigman je kennismaken met de 7 essentiële diamanten van Maria Magdalena, ofwel: In plaats van de donkere schaduwkanten te belichten, laat Alenka vanuit haar ‘Divine Feminine’ juist haar licht schijnen op de positieve kant;
7 chakra’s, 7 eigenschappen, ofwel: 7 diamanten van Liefde
1. ACCEPTATIE (wortelchakra)
2. VERGEVING (sacraalchakra)
3. VREDE (zonnevlecht)
4. HARMONIE (hartchakra)
5. DANKBAARHEID (keelchakra)
6. LICHT (3e oog)
7. VREUGDE (kruinchakra)
En de natuurlijke volgende stap 8, zo boven, zo beneden, in de energie van onbaatzuchtige LIEFDE!

De 7-daagse interactieve workshop à 277,- euro is in de onderstaande prijzen inbegrepen!!!

 

Reisprogramma / Travel Program:

Sacred Essences of Magdala-reis van dag tot dag:

Dag 1 – Acceptance: Nadat we zijn ingecheckt in ons hotel, nemen we je mee naar Rakov Škocjan, het fenomeen van de natuurlijke bruggen in de natuur… In deze magische omgeving ontdek je dat je niet langer meer hoeft te vechten tegen ongewenste situaties: ‘Alles wat je aandacht geeft zal immers groeien’. Je leert te accepteren dat alle uitdagingen van het leven jou worden aangeboden als de lessen van je ziel, vanuit de universele en natuurwetten.
Optioneel: Bij een vroege ochtendvlucht gaan we vervolgens naar Cerknica lake & Slivnica mountain, de plek die nog steeds de coven van de wijze heksenbijeenkomsten herbergt.

Dag 2 – Forgiveness: Op deze 2e dag nemen we je naar ‘The field of living energies’ in Tunice. Hierna een kort bezoek aan de imposante kerk van Sv. Ane, en tenslotte naar de zuivere bron van ‘Kamniška bistrica’, waar je alles wat jou niet langer dient in liefde mag laten gaan.
Je leert op de eerste plaats jezelf te vergeven voor alles wat niet in jouw zielenplan past en waartegen je een strijd leverde. Daarnaast mag je in liefde alle andere mensen (relaties, ouders, vrienden) vergeven, evenals de situaties van pijn, onbegrip en lijden. Het zal je bevrijden!

Dag 3 – Peace: We gaan richting de Sloveense kust… Strunjan, Piran & Portorož. Slovenië staat bekend om de krachtige drakenlijn die vanuit de hoofdstad Ljubljana naar de kust voert. Op een 2-tal plaatsen, te weten Strunjan & St. Bernadine ontmoet de drakenlijn het centrum van de dolfijn-energie, de ideale plaatsen om de vrede in jezelf te verwelkomen.
Blijf in je eigen krachtcentrum (zonnevlecht) vanuit innerlijke vrede, luister naar je hart en handel vanuit je eigen intuitie… dit zijn de ingrediënten waar je zo naar verlangde!
We eindigen deze dag in Portorož, letterlijk vertaald: »Harbour of Roses« …Een thuishaven vol rozen in de energie van Maria Magdalena, en natuurlijk een Italiaans ijsje op de boulevard met zeezicht: Wat hebben we nog te wensen als we in vrede zijn?

Dag 4 – Harmony: Nadat we de vorige dag op zeeniveau zijn geweest, gaan we vandaag de grote hoogtes opzoeken in het Noorden van Slovenië: De Vršič Bergpas! We gaan omhoog aan de noordkant in de mannelijke energie, we maken een stop bij de ‘Ruska Kapel’ en dalen af aan de zuidkant in de vrouwelijke energie om de ‘source of Soča river’ te bezoeken…
Deze dag staat in het teken om de harmonie te vinden tussen het mannelijk en vrouwelijk principe in jezelf en deze met elkaar te verbinden. Daarna je hart en baarmoeder met elkaar te verbinden, in de kracht en wijsheid van moeder aarde. Tenslotte, voor wie sportief is en het aandurft: een korte, maar ruige klim langs de rotswand om de oorsprong, de bron van Soča river te aanschouwen: De grootste natuurlijke baarmoeder in de natuur, met een prachtige waterval.

Dag 5 – Gratefulness: Deze 5e dag staat in het teken van dankbaarheid… We bezoeken eerst de meer dan 90 meter diep gelegen ‘Škocjanska caves’, een natuurlijk fenomeen van grotten met een ondergrondse rivier die vanuit 7 bovengrondse rivierbronnen, door de ondergrondse grotten uiteindelijk naar open zee gaat… een korte kennismaking met Agartha, de binnenaarde!
Hierna rijden we nog een stukje verder naar ‘Dolina (valley) Marije Lurške’, een open plek in de vorm van het hart, met een serene Maria-energie… de plek om je dankbaarheid te tonen.
Hier mag je diep in je hart gaan en in het ‘hier en nu’ beleven wat dankbaarheid is… dankbaar zijn voor wie je bent, dat je deel uitmaakt van deze planeet, en zelfs dankbaar voor alle lessen, uitdagingen en ervaringen in dit aardse leven.

Dag 6 – Light: Wat ons betreft de meest bijzondere dag in de Maria Magdalena-tour… We nemen je mee naar een afgelegen ‘Maria Magdalena-kerkje’, op de top van een heuvel en verbonden met een 2-tal lager gelegen grotten. Na een bezoek aan het kerkje wandelen we in stilte naar beneden, door bospaden, natuur en wonderbaarlijke omgeving… Tijdens de wandeling mag je het licht in jezelf erkennen, maar ook het licht in anderen herkennen. Je mag zelfs ontdekken dat jij in staat bent om het licht in anderen weer te doen opladen.
Beneden aangekomen bezoeken we 2 grotten: 1 droge grot in het reliëf en de energie van Maria Magdalena, en de andere grot waarover een sereen watervalletje stroomt. Naast de 2e grot, in de energie en het geluid van natuur en zacht kletterend water doen we een Magdalena Kristal-meditatie, waarna je zelf je eigen Maria Magdalena-olie gaat maken met de kruiden die jij kiest.

Dag 7 – Joy: De mondhoeken mogen de gehele dag omhoog… jouw lach zal zelfs helend zijn voor je gehele hormoonsysteem. Je mag lachen, zingen, dansen en feesten vandaag.
We bezoeken ‘Lake Bled’ om een wandeling rondom het meer te maken: Bled, de plaats die bekend staat om vreugde, liefde en romantiek. Een straatbeeld dat gevuld is met paardenkoetsjes op de weg, gondeliers op het meer, en nieuwsgierige bezoekers van het eiland: Blejski otok.
Indien mogelijk – afhankelijk van beschikbaarheid – doen we een gathering met de 4 elementen-dans en wanneer niet mogelijk bezoeken we Radovljica voor een ‘Love & Joy-Lunch’

Dag 8 – Ljubljana & the Dragon Bridge is een optie indien we een late middag-vlucht hebben. We checken in ieder geval uit, we verlaten onze kamers en het hotel om richting luchthaven te gaan. Indien we een vroege vlucht hebben, dan vervalt Ljubljana & the Dragon Bridge niet! Wanneer de meerderheid van de deelnemers Ljubljana wil bezoeken, dan passen we dit eerder aan in het programma.

Persoonlijke Begeleiding & Reisleiding:

John Jagadiël Breukels is in het dagelijks leven personal & life-style coach, en oprichter van zowel Engelentherapie Benelux, Light Miracles en Inspiratiereizen. Met passie voor de Balkanlanden, zoals Bosnië Herzegovina, Kroatië, Monte Negro, Servië en Slovenië, leidt hij je naar alle mystieke krachtplaatsen tijdens deze reis.

Alenka Henigman is vooral verbonden met de natuur, echter door haar zachte vrouwelijke energie zal zij tijdens de reis kunnen bijdragen in de Maria Magdalena energie, en de Divine Feminine Coaching… Alenka spreekt Sloveens, Kroatisch, Bosnisch en Engels, dus alle wensen met betrekking tot dieet, voeding en allergieën kunnen worden vertaald

Meer weten over ons? Lees dan HIER even verder…

 

Sacred Essences of Magdala
8-days: incl. workshops

Full Price: € 1.022,00
Early Bird: € 899,00*

Early-bird rate is valid till December 31, 2019

Included in the price above:
– All hotel nights based on shared room.
– An extensive breakfast every morning.
– Welcome dinner on the day of arrival in a special magical location
– Entrance fees, excursions and guides in special places
– Transport Excursions to sacred places, energy points, waterfalls and sights.
– Personal guidance for spiritual and intuitive development in the feminine energy by Alenka Henigman
– All facilities, transportation on site, mediation and translations in the relevant country

* The above price is based on 2 people per room. Surcharge if staying in a single room is desired € 19.50 per night.

It is also possible to fly with a direct flight from Amsterdam (Schiphol) to Ljubljana, at an Early-Bird rate!

Sacred Essences of Magdala
8-days: incl. workshops

Full Price: € 1.022,00
Early Bird: € 899,00*

Early-bird rate is geldig tot 31 december 2019

Inbegrepen in bovenstaande prijs:
– Alle hotelovernachtingen, op basis van gedeelde kamer.
– Elke morgen een uitgebreid ontbijt.
– Welkomstdiner op de 1e dag in een bijzondere magische locatie
– Toegangsprijzen, excursies en gidsen op bijzondere plaatsen
– Vervoer Excursies naar krachtplaatsen, energiepunten, watervallen en bezienswaardigheden.
– Persoonlijke begeleiding voor spirituele en intuïtieve ontwikkeling in de vrouwelijke energie door Alenka Henigman
– Alle faciliteiten, vervoer ter plaatse, bemiddeling en vertalingen in het betreffende land

* Bovengenoemde prijs is op basis van 2 personen per kamer. Toeslag voor een eenpersoonskamer is € 19,50 per nacht.

Mogelijkheden ook met een direct vlucht van Amsterdam (Schiphol) naar Ljubljana te vliegen, tegen een Early-Bird tarief!

 

Details

Start:
June 18
End:
June 25
Cost:
€1.055
Event Category:

Organizer

Balkan Inspirit
Phone:
+31646294809
Email:
info@balkaninspirit.com
Website:
https://www.balkaninspirit.com/

Venue

Slovenia
Celovska cesta 185
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map